Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 27/05/2019

Twarożek z jogurtem i czarnym pieprzem podany z rzodkiewką.
Pieczone jabłko z jogurtem owocowym
Wieprzowina w miodzie podane z kaszą gryczaną i surówką z białej kapusty.
Wysokobiałkowy koktajl pomarańczowo- brzoskwiniowy z nasionami chia.
Potrawka ratatouille z fasolą piękny jaś i kurczakiem.

Wtorek 28/05/2019

Pasta z białego wędzonego sera podana z masłem orzechowym i owocami leśnymi.
Kapuśniak z warzywami, soczewicą oraz julienne z szynki.
Kofta wołowa podana z sałatką z kapusty pekińskiej.
Komosanka wysokobiałkowa z truskawkami.
Kurczak zapiekany z gruszką i sosem z sera pleśniowego.

Środa 29/05/2019

Kolorowa sałatka z serem wędzonym.
Sałatka owocowa z orzechami i serkiem puszystym.
Wołowina w czarnym pieprzu podana z komosą ryżową oraz surówką z marchewki i chrzanu
Sałatka z kalafiora i brokułu z dipem orzechowym .
Pieczeń rzymska z papryką podana na sałacie z marchewkowym makaronem z czarnym sezamem oraz sosem pietruszkowym.

Czwartek 30/05/2019

Sałatka waldorf z orzechami włoskimi i szynką.
Wysokobiałkowy koktajl wiśniowy
Polędwiczka wieprzowa sous-vide w sosie cytrynowym podana z komosą ryżową i gotowaną brukselką
Serek homogenizowany z mielonymi orzechami
Bukiet sałat z pieczonymi pulpecikami z indyka.

Piątek 31/05/2019

Warzywna sałatka z kurczakiem i ryżem.
Wysokobiałkowe smoothie buraczkowo-jabłkowe
Ryba w sosie ogórkowym podana z puree z zielonego groszku i surówką z białej kapusty
Krem z kalafiora z czarną soczewicą i kasztanami
Bukiet sałat z wędzoną makrelą, ogórkiem , pomidorem oraz bazyliowym sosem winegret.

Sobota 01/06/2019

Jajka sadzone na szynce podane z sałatką z ogórka kiszonego i świeżego.
Wysokobiałkowy koktajl jabłkowo-jarmużowy.
Pulpeciki rybne oraz kurczak w sosie Uncle Bens z kukurydzą, ananasem i brzoskwinią podany z kaszą bulgur oraz surówką z białej kapusty.
Krem z hiszpańskich pomidorów podany z kurczakiem i parmezanem
Shoarma drobiowa z surówką i sosem czosnkowym.

Niedziela 02/06/2019

Jogurt malinowy podany z komosą ryżową i brzoskwiniami.
Sałatka z kurczaka z owocami.
Gulasz cielęcy podany z bukietem warzyw na parze i kaszą jęczmienną.
Krem z brokułów z czarną soczewicą.
Buritto podane z makaronem wysokobiałkowym.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 27/05/2019

Twarożek z jogurtem i czarnym pieprzem podany z rzodkiewką oraz pieczywem pełnoziarnistym
Pieczone jabłko z jogurtem owocowym
Wieprzowina w miodzie podane z kaszą gryczaną i surówką z białej kapusty.
Filadelfia z bagietką grillowaną z przyprawami i oliwą.
Potrawka ratatouille po indonezyjsku z fasolą piękny jaś podana z grzankami

Wtorek 28/05/2019

Jaglanka z masłem orzechowym i konfiturą z owoców leśnych.
Kapuśniak z warzywami i soczewicą .
Kofta wołowa podana z pieczonymi ziemniakami oraz sałatką z kapusty pekińskiej .
Komosanka na mleku kokosowym z truskawkami.
Pieczywo pełnoziarniste podane z zapiekaną gruszką i sosem z sera pleśniowego.

Środa 29/05/2019

Kolorowa sałatka z serem wędzonym i pieczywem pełnoziarnistym.
Sałatka owocowa z orzechami
Wołowina w czarnym pieprzu podana z gnocchi oraz surówką z marchewki i chrzanu
Sałatka ze świeżych warzyw podana z kurczakiem sous-vide oraz dipem orzechowym i grzankami.
Pieczeń rzymska z papryką podana na sałacie z marchewkowym makaronem z czarnym sezamem oraz sosem pietruszkowym.

Czwartek 30/05/2019

Sałatka Waldorff z orzechami włoskimi i szynką podana z pieczywem żytnim.
Koktajl wiśniowy
Polędwiczka wieprzowa sous-vide w sosie cytrynowym podana z komosą ryżową i gotowaną brukselką
Serek homogenizowany z płatkami owsianymi.
Bukiet sałat z pulpecikami z indyka oraz pieczywem żytnim

Piątek 31/05/2019

Ryżanka kakaowa podana z pieczonym bananem.
Paprykarz z kaszy jaglanej.
Ryba w sosie ogórkowym podana z puree z zielonego groszku i surówką z białej kapusty
Krem z kalafiora z czarną soczewica i grzankami.
Bukiet sałat z wędzoną makrelą, ogórkiem, pomidorem oraz bazyliowym sosem winegret i pieczywem żytnim

Sobota 01/06/2019

Jajko sadzone na szynce podane z pieczywem żytnim i sałatką z ogórka kiszonego i świeżego.
Racuszki z jabłkami i wiśniową konfiturą.
Kurczak Uncle Bens z kukurydzą, ananasem i brzoskwinią podany z kaszą bulgur oraz surówką z białej kapusty.
Krem z hiszpańskich pomidorów podany z kurczakiem i parmezanem
Shoarma drobiowa z surówką, chlebkiem pita i sosem czosnkowym.

Niedziela 02/05/2019

Jaglanka na mleku malinowym z brzoskwiniami oraz konfiturą śliwkowo – kakaową.
Sałatka owocowa
Gulasz cielęcy podany z bukietem warzyw na parze i kluseczkami gnocchi.
Krem z brokułów z czarną soczewicą.
Buritto z chipsami z tortilli pełnoziarnistej.

Dział
Empty section. Edit page to add content here.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 27/05/2019

Sałatka ze świeżych warzyw z szynką podana z pieczywem bez glutenu.
Jabłko pieczone z cynamonem i płatkami migdałów.
Wieprzowina w miodzie podane z kaszą gryczaną i surówką z białej kapusty.
Koktajl pomarańczowo- brzoskwiniowy z nasionami chia.
Potrawka ratatouille po indonezyjsku z fasolą piękny jaś podana z grzankami bez glutenu

Wtorek 28/05/2019

Jaglanka z masłem orzechowym i konfiturą z owoców leśnych.
Kapuśniak z warzywami i soczewicą .
Kofta wołowa podana z pieczonymi ziemniakami oraz sałatką z kapusty pekińskiej .
Koktajl truskawkowy na mleku kokosowym
Pieczywo bez glutenu podane z zapiekaną gruszką i kurczakiem.

Środa 29/05/2019

Kolorowa sałatka z prażonymi orzechami i pieczywem bez glutenu.
Sałatka owocowa
Wołowina w czarnym pieprzu podana z gnocchi oraz surówką z marchewki i chrzanu
Sałatka z kalafiora i brokułu z dipem orzechowym .
Pieczeń rzymska z papryką podana na sałacie z marchewkowym makaronem z czarnym sezamem oraz sosem pietruszkowym.

Czwartek 30/05/2019

Sałatka waldorf z orzechami włoskimi i szynką podana z pieczywem chrupkim bez glutenu.
Koktajl wiśniowy
Polędwiczka wieprzowa sous-vide w sosie cytrynowym podana ryżem i gotowaną brukselką
Mus czekoladowy na mleku kokosowym z mielonymi orzechami.
Bukiet sałat z pieczonymi pulpecikami warzywnymi.

Piątek 31/05/2019

Ryżanka kakaowa podana z pieczonym bananem.
Paprykarz z kaszy jaglanej.
Ryba w sosie ogórkowym podana z puree z zielonego groszku i surówką z białej kapusty
Krem z kalafiora z czarną soczewicą i kasztanami
Bukiet sałat z wędzoną makrelą, ogórkiem , pomidorem oraz bazyliowym sosem winegret.

Sobota 01/06/2019

Jajko sadzone na szynce podane z pieczywem bez glutenu i sałatką z ogórka kiszonego i świeżego.
Koktajl jabłkowo-jarmużowy.
Kurczak Uncle Bens z kukurydzą, ananasem i brzoskwinią podany z kaszą jaglaną oraz surówką z białej kapusty.
Krem z hiszpańskich pomidorów z płatkami migdałów.
Shoarma drobiowa z surówką, chlebkiem bez glutenu i sosem czosnkowym.

Niedziela 02/06/2019

Jaglanka na mleku malinowym z brzoskwiniami oraz konfiturą śliwkowo-kakaową.
Salatka owocowa
Gulasz cielęcy podany z bukietem warzyw na parze i kluseczkami gnocchi bez glutenu.
Krem z brokułów z czarną soczewicą.
Buritto z chipsami z tortilli bez glutenu

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 27/05/2019

Twarożek z jogurtem i czarnym pieprzem podany z rzodkiewką oraz pieczywem pełnoziarnistym
Pieczone jabłko z jogurtem owocowym
Pulpeciki serowo-szpinakowe w sosie grzybowym podane z kaszą gryczaną i surówką z białej kapusty.
Koktajl pomarańczowo- brzoskwiniowy z nasionami chia.
Potrawka ratatouille z fasolą piękny jaś podana z grzankami o niskim IG.

Wtorek 28/05/2019

Pasta z białego wędzonego sera podana z masłem orzechowym i owocami leśnymi.
Kapuśniak z warzywami i soczewicą .
Kofta warzywna podana z pieczoną pietruszką oraz sałatką z kapusty pekińskiej.
Koktajl truskawkowy na mleku kokosowym
Pieczywo pełnoziarniste podane z zapiekaną z gruszką i oliwą z oliwek

Środa 29/05/2019

Kolorowa sałatka z wędzonym białym serem i pieczywem pełnoziarnistym o niskim IG.
Sałatka owocowa
Kotlety z białego sera podane z komosą ryżową i surówką z marchewki i chrzanu.
Sałatka z kalafiora i brokułu z dipem orzechowym .
Pieczeń rzymska drobiowa z papryką podana na sałacie z cukiniowym makaronem z czarnym sezamem oraz sosem pietruszkowym.

Czwartek 30/05/2019

Sałatka waldorf z orzechami włoskimi i tofu podana z pieczywem żytnim
Koktajl wiśniowy
Kotleciki z fasoli w sosie cytrynowym podane z ryżem oraz gotowaną brukselką
Serek homogenizowany z płatkami owsianymi.
Bukiet sałat z pieczonymi pulpecikami z indyka i pieczywem żytnim.

Piątek 31/05/2019

Ryżanka z jogurtem, na ryżu parabolicznym podana z pieczonym jabłkiem.
Smoothie buraczkowo-jabłkowe
Ryba w sosie ogórkowym podana z kaszą jęczmienną i surówką z białej kapusty
Krem z kalafiora z czarną soczewicą i kasztanami
Bukiet sałat z wędzoną makrelą, ogórkiem, pomidorem oraz bazyliowym sosem winegret i pieczywem żytnim

Sobota 01/06/2019

Jajka sadzone podane z pieczywem żytnim oraz sałatką z ogórka kiszonego i świeżego.
Koktajl jabłkowo-jarmużowy.
Pulpeciki rybne podane z kaszą bulgur i surówką z białej kapusty.
Krem z hiszpańskich pomidorów z płatkami migdałów.
Shoarma drobiowa z surówką, chlebkiem żytnim i sosem czosnkowym.

Niedziela 02/05/2019

Płatki owsiane z orzechami podane z jogurtem malinowym i brzoskwinią.
Sałatka owocowa
Kotlet orzechowo-fasolowy podany z bukietem warzyw na parze i kaszą jęczmienną.
Krem z brokułów z czarną soczewicą.
Pasta twarogowo-paprykowa z chipsami z tortilli pełnoziarnistej i sałatką meksykańską.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 27/05/2019

Twarożek z jogurtem i czarnym pieprzem podany z rzodkiewką oraz pieczywem pełnoziarnistym
Szarlotka z jogurtem owocowym.
Wieprzowina w miodzie podane z kaszą gryczaną i surówką z białej kapusty.
Koktajl pomarańczowo- brzoskwiniowy z nasionami chia.
Potrawka ratatouille po indonezyjsku z fasolą piękny jaś podana z grzankami

Wtorek 28/05/2019

Jaglanka z masłem orzechowym i konfiturą z owoców leśnych.
Kapuśniak z warzywami i soczewicą .
Kofta wołowa podana z pieczonymi ziemniakami oraz sałatką z kapusty pekińskiej .
Koktajl truskawkowy na mleku kokosowym
Pieczywo pełnoziarniste podane z zapiekaną gruszką i sosem z sera pleśniowego

Środa 29/05/2019

Kolorowa sałatka z serem wędzonym i pieczywem pełnoziarnistym.
Sałatka owocowa
Wołowina w czarnym pieprzu podana z gnocchi oraz surówką z marchewki i chrzanu
Sałatka z kalafiora i brokułu z dipem orzechowym .
Pieczeń rzymska z papryką podana na sałacie z marchewkowym makaronem z czarnym sezamem oraz sosem pietruszkowym.

Czwartek 30/05/2019

Sałatka waldorf z orzechami włoskimi i szynką podana z pieczywem chrupkim oliwkowym.
Koktajl wiśniowy
Polędwiczka wieprzowa sous-vide w sosie cytrynowym podana z ryżem i gotowaną brukselką
Mus czekoladowy z mielonymi orzechami.
Bukiet sałat z pieczonymi pulpecikami warzywnymi.

Piątek 31/05/2019

Ryżanka kakaowa podana z pieczonym bananem.
Paprykarz z kaszy jaglanej.
Pulpeciki z indyka z w sosie z boczniaków ze szpinakiem podany z puree z zielonego groszku i
surówką z białej kapusty.
Krem z kalafiora z czarną soczewicą i kasztanami
Bukiet sałat z wędzonym tofu ogórkiem , pomidorem oraz bazyliowym sosem winegret.

Sobota 01/06/2019

Jajko sadzone na szynce podane z pieczywem żytnim i sałatką z ogórka kiszonego i świeżego.
Racuszki z jabłkami i wiśniową konfiturą.
Kurczak Uncle Bens z kukurydzą, ananasem i brzoskwinią podany z kaszą bulgur oraz surówką z białej kapusty.
Krem z hiszpańskich pomidorów z parmezanem.
Shoarma drobiowa z surówką, chlebkiem pita i sosem czosnkowym.

Niedziela 02/06/2019

Jaglanka na mleku malinowym z brzoskwiniami oraz konfiturą śliwkowo-kakaową.
Salatka owocowa
Gulasz cielęcy podany z bukietem warzyw na parze i kluseczkami gnocchi.
Krem z brokułów z czarną soczewicą.
Buritto z chipsami z tortilli pełnoziarnistej.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 27/05/2019

Twarożek z jogurtem i czarnym pieprzem podany z rzodkiewką oraz pieczywem pełnoziarnistym
Szarlotka z jogurtem owocowym.
Wieprzowina w miodzie podane z kaszą gryczaną i surówką z białej kapusty.
Koktajl pomarańczowo- brzoskwiniowy z nasionami chia.
Potrawka ratatouille po indonezyjsku z fasolą piękny jaś podana z grzankami

Wtorek 28/05/2019

Jaglanka z masłem orzechowym i konfiturą z owoców leśnych.
Kapuśniak z warzywami i soczewicą .
Kofta wołowa podana z pieczonymi ziemniakami oraz sałatką z kapusty pekińskiej
Koktajl truskawkowy na mleku kokosowym
Pieczywo pełnoziarniste podane z zapiekaną gruszką i sosem z sera pleśniowego.

Środa 29/05/2019

Kolorowa sałatka z serem wędzonym i pieczywem pełnoziarnistym.
Sałatka owocowa
Wołowina w czarnym pieprzu podana z gnocchi oraz surówką z marchewki i chrzanu
Sałatka z kalafiora i brokułu z dipem orzechowym .
Pieczeń rzymska z papryką podana na sałacie z marchewkowym makaronem z czarnym sezamem oraz sosem pietruszkowym

Czwartek 30/05/2019

Sałatka waldorf z orzechami włoskimi i szynką podana z pieczywem chrupkim oliwkowym.
Koktajl wiśniowy
Polędwiczka wieprzowa sous-vide w sosie cytrynowym podana z ryżem i gotowaną brukselką
Mus czekoladowy z mielonymi orzechami.
Bukiet sałat z pieczonymi pulpecikami warzywnymi.

Piątek 31/05/2019

Ryżanka kakaowa podana z pieczonym bananem.
Paprykarz z kaszy jaglanej.
Ryba w sosie ogórkowym podana z puree z zielonego groszku i surówką z białej kapusty
Krem z kalafiora z czarną soczewicą i kasztanami
Bukiet sałat z wędzoną makrelą, ogórkiem, pomidorem oraz bazyliowym sosem winegret

Sobota 01/06/2019

Jajko sadzone na szynce podane z pieczywem żytnim i sałatką z ogórka kiszonego i świeżego.
Racuszki z jabłkami i wiśniową konfiturą.
Kurczak Uncle Bens z kukurydzą, ananasem i brzoskwinią podany z kaszą bulgur oraz surówką z białej kapusty.
Krem z hiszpańskich pomidorów z parmezanem.
Shoarma drobiowa z surówką, chlebkiem pita i sosem czosnkowym.

Niedziela 02/06/2019

Jaglanka na mleku malinowym z brzoskwiniami oraz konfiturą śliwkowo-kakaową.
Sałatka owocowa
Gulasz cielęcy podany z bukietem warzyw na parze i kluseczkami gnocchi.
Krem z brokułów z czarną soczewicą.
Buritto z chipsami z tortilli pełnoziarnistej.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 27/05/2019

Twarożek z jogurtem i czarnym pieprzem podany z rzodkiewką oraz pieczywem pełnoziarnistym
Szarlotka z jogurtem owocowym.
Pulpeciki serowo-szpinakowe w sosie grzybowym podane z kaszą gryczaną i surówką z białej kapusty.
Koktajl pomarańczowo- brzoskwiniowy z nasionami chia.
Potrawka ratatouille po indonezyjsku z fasolą piękny jaś podana z grzankami

Wtorek 28/05/2019

Jaglanka z masłem orzechowym i konfiturą z owoców leśnych.
Kapuśniak z warzywami i soczewicą .
Kofta warzywna podana z pieczonymi ziemniakami oraz sałatką z kapusty pekińskiej.
Koktajl truskawkowy na mleku kokosowym
Pieczywo pełnoziarniste podane z zapiekaną gruszką i sosem z sera pleśniowego.

Środa 29/05/2019

Jaglanka z masłem orzechowym i konfiturą z owoców leśnych.
Kapuśniak z warzywami i soczewicą .
Kofta warzywna podana z pieczonymi ziemniakami oraz sałatką z kapusty pekińskiej.
Koktajl truskawkowy na mleku kokosowym
Pieczywo pełnoziarniste podane z zapiekaną gruszką i sosem z sera pleśniowego.

Czwartek 30/05/2019

Sałatka waldorf z orzechami włoskimi i tofu podana z z pieczywem chrupkim oliwkowym.
Koktajl wiśniowy
Kotleciki z fasoli w sosie cytrynowym podane z ryżem oraz gotowaną brukselką
Mus czekoladowy z mielonymi orzechami.
Bukiet sałat z pieczonymi pulpecikami warzywnymi.

Piątek 31/05/2019

Ryżanka kakaowa podana z pieczonym bananem.
Paprykarz z kaszy jaglanej.
Ryba w sosie ogórkowym podana z puree z zielonego groszku i surówką z białej kapusty
Krem z kalafiora z czarną soczewicą i kasztanami
Bukiet sałat z wędzoną makrelą, ogórkiem , pomidorem oraz bazyliowym sosem winegret.

Sobota 01/06/2019

Jajko sadzone na pomidorze podane z pieczywem żytnim i sałatką z ogórka kiszonego i świeżego.
Racuszki z jabłkami i wiśniową konfiturą.
Pulpeciki rybne w sosie Uncle Bens z kukurydzą, ananasem i brzoskwinią podany z kaszą bulgur i surówką z białej kapusty.
Krem z hiszpańskich pomidorów z parmezanem.
Shoarma z tofu z sosem czosnkowym, surówką oraz chlebkiem pita.

Niedziela 02/06/2019

Jaglanka na mleku malinowym z brzoskwiniami oraz konfiturą śliwkowo-kakaową.
Salatka owocowa
Kotlet orzechowo-fasolowy podany z bukietem warzyw na parze i kluseczkami gnocchi.
Krem z brokułów z czarną soczewicą.
Pasta twarogowo-paprykowa z chipsami z tortilli pełnoziarnistej i sałatką meksykańską.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 27/05/2019

Sałatka ze świeżych warzyw z orzechami włoskimi.
Koktajl jabłkowy z wanilią i cynamonem.
Pulpeciki szpinakowe w sosie grzybowym podane z kaszą gryczaną i surówką z białej kapusty
Koktajl pomarańczowo- brzoskwiniowy z nasionami chia.
Potrawka ratatouille po indonezyjsku z fasolą piękny jaś.

Wtorek 28/05/2019

Jaglanka z masłem orzechowym i konfiturą z owoców leśnych.
Smoothie jarmużowo-gruszkowe.
Kofta warzywna podana z pieczonymi ziemniakami oraz sałatką z kapusty pekińskiej.
Koktajl truskawkowy na mleku kokosowym
Komosa ryżowa zapiekana z warzywami i jajkiem

Środa 29/05/2019

Kolorowa sałatka z prażonymi orzechami i pieczywem bez glutenu.
Koktajl pomidorowo-paprykowo-jabłkowy.
Kotlety z tofu sera podane z komosą ryżową i surówką z marchewki i chrzanu.
Koktajl szpinakowo-marchewkowy.
Pieczeń rzymska strączkowa z papryką podana na sałacie z marchewkowym makaronem z czarnym sezamem oraz sosem pietruszkowym.

Czwartek 30/05/2019

Sałatka waldorf z orzechami włoskimi i tofu podana z pieczywem bez glutenu.
Koktajl wiśniowy
Kotleciki z fasoli w sosie cytrynowym podane z ryżem oraz gotowaną brukselką
Zakwas buraczany
Bukiet sałat z pieczonymi pulpecikami warzywnymi.

Piątek 31/05/2019

Ryżanka kokosowa podana z pieczonym jabłkiem.
Smoothie buraczkowo-jabłkowe
Gulasz z boczniaków w mleku kokosowym ze szpinakiem podany z puree z zielonego groszku i surówką z białej kapusty.
Koktajl porzeczkowo-ananasowy.
Bukiet sałat z wędzonym tofu, ogórkiem , pomidorem oraz bazyliowym olejem lnianym.

Sobota 01/06/2019

Jajko sadzone na pomidorze podane z sałatką z ogórka kiszonego i świeżego.
Koktajl jabłkowo-jarmużowy.
Grillowane awokado w sosie Uncle Bens z kukurydzą, ananasem i brzoskwinią podany z kaszą jaglaną i surówką z białej kapusty.
Smoothie pomidorowe.
Shoarma z tofu z sosem czosnkowym oraz surówką.

Niedziela 02/06/2019

Jaglanka na mleku malinowym z brzoskwiniami oraz konfiturą śliwkowo-kakaową.
Koktajl gruszkowo-pomarańczowy
Kotlet orzechowo-fasolowy podany z bukietem warzyw na parze i kaszą jaglaną.
Zakwas buraczany.
Pasta paprykowa podana z sałatką meksykańską.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 27/05/2019

Twarożek z jogurtem i czarnym pieprzem podany z rzodkiewką oraz pieczywem pełnoziarnistym
Pieczone jabłko z jogurtem owocowym
Pulpeciki serowo-szpinakowe w sosie grzybowym podane z kaszą gryczaną i surówką z białej kapusty.
Koktajl pomarańczowo- brzoskwiniowy z nasionami chia.
Potrawka ratatouille z fasolą piękny jaś podana z grzankami o niskim IG.

Wtorek 28/05/2019

Pasta z białego wędzonego sera podana z masłem orzechowym i owocami leśnymi.
Kapuśniak z warzywami i soczewicą .
Kofta warzywna podana z pieczoną pietruszką oraz sałatką z kapusty pekińskiej.
Koktajl truskawkowy na mleku kokosowym
Pieczywo pełnoziarniste podane z zapiekaną z gruszką i oliwą z oliwek

Środa 29/05/2019

Kolorowa sałatka z wędzonym białym serem i pieczywem pełnoziarnistym o niskim IG.
Sałatka owocowa
Kotlety z białego sera podane z komosą ryżową i surówką z marchewki i chrzanu.
Sałatka z kalafiora i brokułu z dipem orzechowym .
Pieczeń rzymska drobiowa z papryką podana na sałacie z cukiniowym makaronem z czarnym sezamem oraz sosem pietruszkowym.

Czwartek 30/05/2019

Sałatka waldorf z orzechami włoskimi i tofu podana z pieczywem żytnim
Koktajl wiśniowy
Kotleciki z fasoli w sosie cytrynowym podane z ryżem oraz gotowaną brukselką
Serek homogenizowany z płatkami owsianymi.
Bukiet sałat z pieczonymi pulpecikami z indyka i pieczywem żytnim.

Piątek 31/05/2019

Ryżanka z jogurtem, na ryżu parabolicznym podana z pieczonym jabłkiem.
Smoothie buraczkowo-jabłkowe
Ryba w sosie ogórkowym podana z kaszą jęczmienną i surówką z białej kapusty
Krem z kalafiora z czarną soczewicą i kasztanami
Bukiet sałat z wędzoną makrelą, ogórkiem, pomidorem oraz bazyliowym sosem winegret i pieczywem żytnim

Sobota 01/06/2019

Jajka sadzone podane z pieczywem żytnim oraz sałatką z ogórka kiszonego i świeżego.
Koktajl jabłkowo-jarmużowy.
Pulpeciki rybne podane z kaszą bulgur i surówką z białej kapusty.
Krem z hiszpańskich pomidorów z płatkami migdałów.
Shoarma drobiowa z surówką, chlebkiem żytnim i sosem czosnkowym.

Niedziela 02/06/2019

Płatki owsiane z orzechami podane z jogurtem malinowym i brzoskwinią.
Sałatka owocowa
Kotlet orzechowo-fasolowy podany z bukietem warzyw na parze i kaszą jęczmienną.
Krem z brokułów z czarną soczewicą.
Pasta twarogowo-paprykowa z chipsami z tortilli pełnoziarnistej i sałatką meksykańską.

Dział
Empty section. Edit page to add content here.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 27/05/2019

Twarożek z jogurtem i czarnym pieprzem podany z rzodkiewką oraz pieczywem pełnoziarnistym
Pieczone jabłko z jogurtem owocowym
Wieprzowina w miodzie podane z kaszą gryczaną i surówką z białej kapusty.
Filadelfia z bagietką grillowaną z przyprawami i oliwą.
Potrawka ratatouille po indonezyjsku z fasolą piękny jaś podana z grzankami

Wtorek 28/05/2019

Jaglanka z masłem orzechowym i konfiturą z owoców leśnych.
Kapuśniak z warzywami i soczewicą .
Kofta wołowa podana z pieczonymi ziemniakami oraz sałatką z kapusty pekińskiej .
Komosanka na mleku kokosowym z truskawkami.
Pieczywo pełnoziarniste podane z zapiekaną gruszką i sosem z sera pleśniowego.

Środa 29/05/2019

Kolorowa sałatka z serem wędzonym i pieczywem pełnoziarnistym.
Sałatka owocowa z orzechami
Wołowina w czarnym pieprzu podana z gnocchi oraz surówką z marchewki i chrzanu
Sałatka ze świeżych warzyw podana z kurczakiem sous-vide oraz dipem orzechowym i grzankami.
Pieczeń rzymska z papryką podana na sałacie z marchewkowym makaronem z czarnym sezamem oraz sosem pietruszkowym.

Czwartek 30/05/2019

Sałatka Waldorff z orzechami włoskimi i szynką podana z pieczywem żytnim.
Koktajl wiśniowy
Polędwiczka wieprzowa sous-vide w sosie cytrynowym podana z komosą ryżową i gotowaną brukselką
Serek homogenizowany z płatkami owsianymi.
Bukiet sałat z pulpecikami z indyka oraz pieczywem żytnim

Piątek 31/05/2019

Ryżanka kakaowa podana z pieczonym bananem.
Paprykarz z kaszy jaglanej.
Ryba w sosie ogórkowym podana z puree z zielonego groszku i surówką z białej kapusty
Krem z kalafiora z czarną soczewica i grzankami.
Bukiet sałat z wędzoną makrelą, ogórkiem, pomidorem oraz bazyliowym sosem winegret i pieczywem żytnim

Sobota 01/05/2019

Jajko sadzone na szynce podane z pieczywem żytnim i sałatką z ogórka kiszonego i świeżego.
Racuszki z jabłkami i wiśniową konfiturą.
Kurczak Uncle Bens z kukurydzą, ananasem i brzoskwinią podany z kaszą bulgur oraz surówką z białej kapusty.
Krem z hiszpańskich pomidorów podany z kurczakiem i parmezanem
Shoarma drobiowa z surówką, chlebkiem pita i sosem czosnkowym.

Niedziela 02/05/2019

Puszysty serek ze szczypiorkiem, podany z pieczywem żytnim i sałatką z pomidorków koktajlowych, jarmużu i cebulki.
Jogurt owocowy z płatkami owsianymi.
Polędwiczka wieprzowa sous-vide w sosie wiśniowym podana z kaszą pęczak oraz mizerią z jabłkiem i bazylią
Pełnoziarniste pieczywo zapiekane z mozzarellą podane dipem pomidorowo-paprykowym
Pełnoziarniste tagliatellle w oliwie czosnkowo-paprykowej z sezamem podane z paluszkami surimi.

Dział
Empty section. Edit page to add content here.

Dołącz do grona zadowolonych klientów

Wypróbuj diety SuViBox i ciesz się urozmaiconą dietą dostarczaną codziennie do Twoich drzwi.