Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 22/04/2019

Dzień bez dostaw- przerwa świąteczna.
Sprawdź menu na środę!

Wtorek 23/04/2019

Dzień bez dostaw- przerwa świąteczna.
Sprawdź menu na środę!

Środa 24/04/2019

Śniadanie
Pasta z wędzonego sera z czarnuszką podana z sałatką z papryki i ogórka.
II Śniadanie
Jogurt wysokobiałkowy kokosowy podany z owocami.
Obiad
Filet z kurczaka sous-vide w potrawce prowansalskiej podany z kaszą bulgur i sałatką z ogórka kiszonego.
Podwieczorek
Wysokobiałkowe smoothie wielowarzywne.
Kolacja
Ryżowa sałatka z brokułem, truskawkami, pieczonym ananasem, mozzarellą i pikantnym sosem koperkowo-paprykowym.

Czwartek 25/04/2019

Śniadanie
Jajko w fit sosie tatarskim na bukiecie sałat z pomidorkami koktajlowymi.
II Śniadanie
Jogurt z owocami leśnymi, konfiturą brzoskwiniową i otrębami śliwkowymi
Obiad
Odwrócone gołąbki drobiowe w sosie pomidorowym podane z kaszą gryczaną i surówką z marchewki.
Podwieczorek
Krem z pieczarek z kurczakiem sous-vide.
Kolacja
Seler pieczony podany z kiszonymi ogórkami oraz twarożkiem czosnkowo-szczypiorkowym.

Piątek 26/04/2019

Śniadanie
Wysokobiałkowy krem orzechowy podany z komosą ryżową i granatem
II Śniadanie
Sałatka ze świeżych warzyw podana z serem feta i prażonym słonecznikiem
Obiad
Pieczony grenadier podany z surówką z kiszonej kapusty.
Podwieczorek
Zupa krem kokosowy z kruszonką kakaową
Kolacja
Kaszotto z fasolką kolorową, roszponką i kurczakiem.

Sobota 27/04/2019

Śniadanie
Pasta kanapkowa z tuńczykiem i cebulą podana z ogórkiem kiszonym ze złotym siemieniem lnianym.
II Śniadanie
Wysokobiałkowy serek z owocowy.
Obiad
Szynka szarpana z chutneyem śliwkowo-figowym podana z surówką z pora.
Podwieczorek
Fit barszcz ukraiński z kurczakiem sous-vide.
Kolacja
Klops z kaszy pęczak z suszonymi pomidorami podany na sałacie z szynką włoską.

Niedziela 28/04/2019


Śniadanie

Plastry białego sera z jogurtem i czarnuszką podane z papryką.
II Śniadanie
Ananas z kremem jogurtowo- kokosowym.
Obiad
Kotlety sojowe podane z komosą ryżową i surówką z białej kapusty
Podwieczorek
Krem z białych warzyw i pieczonych jabłek podany z prażonymi migdałami i mozzarellą
Kolacja
Makaron soczewicowy z pesto, kurczakiem i warzywami sous-vide.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 22/04/2019

Dzień bez dostaw- przerwa świąteczna.
Sprawdź menu na środę!

Wtorek 23/04/2019

Dzień bez dostaw- przerwa świąteczna.
Sprawdź menu na środę!.

Środa 24/04/2019

Śniadanie
Pasta orzechowo-soczewicowa z czarnuszką podana z pieczywem bez glutenu i sałatką z papryki i ogórka.
II Śniadanie
Baton owsiano-kokosowy z gorzką czekoladą i miodem gryczanym.
Obiad
Filet z kurczaka sous-vide w potrawce prowansalskiej podany z pieczonymi ziemniakami.
Podwieczorek
Smoothie wielowarzywne.
Kolacja
Ryżowa sałatka z brokułem, truskawkami, pieczonym ananasem i pikantnym sosem koperkowo-paprykowym.

Czwartek 25/04/2019

Śniadanie
Jajko w fit sosie tatarskim na bukiecie sałat podane z pieczywem bez glutenu.
II Śniadanie
Jogurt sojowy z owocami leśnymi, konfiturą brzoskwiniową.
Obiad
Odwrócone gołąbki drobiowe w sosie pomidorowym podane z kaszą gryczaną i surówką z marchewki.
Podwieczorek
Krem z pieczarek z prażonymi płatkami migdałów.
Kolacja
Ziemniaki pieczone podane z kiszonymi ogórkami, pastą tofu czosnkowo-szczypiorkową i sosem tzatziki

Piątek 26/04/2019

Śniadanie
Płatki owsiane z granatem podane z sojowym kremem orzechowym i granatem.
Drugie śniadanie
Sałatka ze świeżych warzyw podana z tofu i prażonym słonecznikiem
Obiad
Pieczony grenadier podany z puree z zielonego groszku i surówką z kiszonej kapusty.
Podwieczorek
Zupa krem kokosowy z kruszonką kakaową
Kolacja
Kaszotto z fasolką kolorową i roszponką

Sobota 27/04/2019

Śniadanie
Pasta kanapkowa z tuńczykiem i cebulą podana z pieczywem bez glutenu na zakwasie i ogórkiem kiszonym ze złotym siemieniem lnianym.
II Śniadanie
Sałatka owocowa
Obiad
Szynka szarpana z chutneyem śliwkowo-figowym podana z puree ziemniaczanym oraz surówką z pora.
Podwieczorek
Fit barszcz ukraiński.
Kolacja
Klops z kaszy jaglanej z suszonymi pomidorami podany na sałacie.

Niedziela 28/04/2019

Śniadanie
Tofu podane z jogurtem sojowym, czarnuszką, pieczywem bez glutenu oraz papryką.
II Śniadanie
Ananas z kremem jogurtowo- kokosowym.
Obiad
Kotlety sojowe podane z komosą ryżową i surówką z białej kapusty
Podwieczorek
Krem z białych warzyw i pieczonych jabłek podany z prażonymi migdałami
Kolacja
Makaron soczewicowy z pesto, kurczakiem i warzywami sous-vide.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 22/04/2019

Dzień bez dostaw- przerwa świąteczna.
Sprawdź menu na środę!

Wtorek 23/04/2019

Dzień bez dostaw- przerwa świąteczna.
Sprawdź menu na środę!

Środa 24/04/2019

Śniadanie
Pasta z wędzonego sera z czarnuszką podana z pieczywem żytnim i sałatką z papryki i ogórka.
II Śniadanie
Płatki owsiane z wiórkami kokosowymi podane z jogurtem i owocami.
Obiad
Filet z kurczaka sous-vide w potrawce prowansalskiej podany z kaszą bulgur i sałatką z ogórka kiszonego.
Podwieczorek
Smoothie wielowarzywne.
Kolacja
Ryżowa sałatka z brokułem, truskawkami, pieczonym ananasem i pikantnym sosem koperkowo-paprykowym.

Czwartek 25/04/2019

Śniadanie
Jajko w fit sosie tatarskim na bukiecie sałat podane z pieczywem pełnoziarnistym o niskim IG.
II Śniadanie
Jogurt z owocami leśnymi i otrębami śliwkowymi
Obiad
Odwrócone gołabki drobiowe w sosie pomidorowym podane z kaszą gryczaną i surówką z marchewki.
Podwieczorek
Krem z pieczarek z prażonymi płatkami migdałów.
Kolacja
Seler pieczony podany z kiszonymi ogórkami oraz twarożkiem czosnkowo-szczypiorkowym.

Piątek 26/04/2019

Śniadanie
Płatki owsiane zapiekane podane z kremem orzechowym i granatem.
II Śniadanie
Sałatka ze świeżych warzyw podana z tofu i prażonym słonecznikiem
Obiad
Kotlety z kapusty kiszonej i białego sera podane z komosą ryżową i surówką białej kapusty
Podwieczorek
Zupa krem kokosowy z kruszonką kakaową
Kolacja
Kaszotto z fasolką kolorową i roszponką

Sobota 27/04/2019

Śniadanie
Pasta kanapkowa z tuńczykiem i cebulą podana z pieczywem żytnim na zakwasie i ogórkiem kiszonym ze złotym siemieniem lnianym.
II Śniadanie
Sałatka owocowa
Obiad
Kotlety jajeczne z kalafiorem z chutneyem śliwkowym podane z puree z selera oraz surówką z pora.
Podwieczorek
Fit barszcz ukraiński.
Kolacja
Klops z kaszy pęczak z suszonymi pomidorami podany na sałacie.

Niedziela 28/04/2019

Śniadanie
Plastry białego sera z jogurtem i czarnuszką podane z pieczywem pełnoziarnistym o niskim IG i papryką.
II Śniadanie
Ananas z kremem jogurtowo- kokosowym.
Obiad
Kotlety sojowe podane z kaszą pęczak i surówką z białej kapusty
Podwieczorek
Krem z białych warzyw i pieczonych jabłek podany z prażonymi migdałami
Kolacja
Makaron pełnoziarnisty z pesto, kurczakiem i warzywami sous-vide. leo.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 22/04/2019

Dzień bez dostaw- przerwa świąteczna.
Sprawdź menu na środę!

Wtorek 23/04/2019

Dzień bez dostaw- przerwa świąteczna.
Sprawdź menu na środę!

Środa 24/04/2019

Śniadanie
Pasta z wędzonego sera z czarnuszką podana z pieczywem żytnim i sałatką z papryki i ogórka.
II Śniadanie
Baton owsiano-kokosowy z gorzką czekoladą i miodem gryczanym.
Obiad
Filet z kurczaka sous-vide w potrawce prowansalskiej podany z pieczonymi ziemniakami.
Podwieczorek
Smoothie wielowarzywne.
Kolacja
Ryżowa sałatka z brokułem, truskawkami, pieczonym ananasem i pikantnym sosem koperkowo-paprykowym.

Czwartek 25/04/2019

Śniadanie
Jajko w fit sosie tatarskim na bukiecie sałat podane z pieczywem pełnoziarnistym
II Śniadanie
Jogurt z owocami leśnymi, konfiturą brzoskwiniową i otrębami śliwkowymi
Obiad
Odwrócone gołabki drobiowe w sosie pomidorowym podane z kaszą gryczaną i surówką z marchewki.
Podwieczorek
Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
Kolacja
Ziemniaki pieczone podane z kiszonymi ogórkami, twarożkiem czosnkowo-szczypiorkowym.

Piątek 26/04/2019

Śniadanie
Granola podana z kremem orzechowym i granatem.
II Śniadanie
Sałatka ze świeżych warzyw podana z serem feta i prażonym słonecznikiem
Obiad
Pieczony grenadier podany z puree z zielonego groszku i surówką z kiszonej kapusty.
Podwieczorek
Zupa krem kokosowy z kruszonką kakaową
Kolacja
Kaszotto z fasolką kolorową i roszponką

Sobota 27/04/2019

Śniadanie
Pasta kanapkowa z tuńczykiem i cebulą podana z pieczywem żytnim na zakwasie i ogórkiem kiszonym ze złotym siemieniem lnianym.
II Śniadanie
Sałatka owocowa
Obiad
Szynka szarpana z chutneyem śliwkowo -figowym podana z puree ziemniaczanym oraz surówką z pora.
Podwieczorek
Fit barszcz ukraiński.
Kolacja
Klops z kaszy pęczak z suszonymi pomidorami podany na sałacie.

Niedziela 28/04/2019

Śniadanie
Plastry białego sera z jogurtem i czarnuszką podane z pieczywem pełnoziarnistym i papryką.
II Śniadanie
Ananas z kremem jogurtowo- kokosowym.
Obiad
Kotlety sojowe podane z kaszą pęczak i surówką z białej kapusty
Podwieczorek
Krem z białych warzyw i pieczonych jabłek podany z prażonymi migdałami
Kolacja
Makaron pełnoziarnisty z pesto, kurczakiem i warzywami sous-vide.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 22/04/2019

Dzień bez dostaw- przerwa świąteczna.
Sprawdź menu na środę!

Wtorek 23/04/2019

Dzień bez dostaw- przerwa świąteczna.
Sprawdź menu na środę!

Środa 24/04/2019

Śniadanie
Pasta z wędzonego sera z czarnuszką podana z pieczywem żytnim i sałatką z papryki i ogórka.
II Śniadanie
Baton owsiano-kokosowy z gorzką czekoladą i miodem gryczanym.
Obiad
Filet z kurczaka sous-vide w potrawce prowansalskiej podany z pieczonymi ziemniakami.
Podwieczorek
Smoothie wielowarzywne.
Kolacja
Ryżowa sałatka z brokułem, truskawkami, pieczonym ananasem i pikantnym sosem koperkowo-paprykowym.

Czwartek 25/04/2019

Śniadanie
Jajko w fit sosie tatarskim na bukiecie sałat podane z pieczywem pełnoziarnistym
II Śniadanie
Jogurt z owocami leśnymi, konfiturą brzoskwiniową i otrębami śliwkowymi
Obiad
Odwrócone gołabki drobiowe w sosie pomidorowym podane z kaszą gryczaną i surówką z marchewki.
Podwieczorek
Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
Kolacja
Ziemniaki pieczone podane z kiszonymi ogórkami, twarożkiem czosnkowo-szczypiorkowym.

Piątek 26/04/2019

Śniadanie
Granola podana z kremem orzechowym i granatem.
II Śniadanie
Sałatka ze świeżych warzyw podana z serem feta i prażonym słonecznikiem
Obiad
Kotlety z kapusty kiszonej i białego sera podane z puree z zielonego groszku i surówką z białej kapusty
Podwieczorek
Zupa krem kokosowy z kruszonką kakaową
Kolacja
Kaszotto z fasolką kolorową i roszponką

Sobota 27/04/2019

Śniadanie
Pasta kanapkowa z ciecierzycą i cebulą podana z pieczywem żytnim na zakwasie i ogórkiem kiszonym ze złotym siemieniem lnianym.
II Śniadanie
Sałatka owocowa
Obiad
Szynka szarpana z chutneyem śliwkowo-figowym podana z puree ziemniaczanym oraz surówką z pora.
Podwieczorek
Fit barszcz ukraiński.
Kolacja
Klops z kaszy pęczak z suszonymi pomidorami podany na sałacie.

Niedziela 28/04/2019

Śniadanie
Plastry białego sera z jogurtem i czarnuszką podane z pieczywem pełnoziarnistym i papryką.
II Śniadanie
Ananas z kremem jogurtowo- kokosowym.
Obiad
Kotlety sojowe podane z kaszą pęczak i surówką z białej kapusty
Podwieczorek
Krem z białych warzyw i pieczonych jabłek podany z prażonymi migdałami
Kolacja
Makaron pełnoziarnisty z pesto, kurczakiem i warzywami sous-vide.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 22/04/2019

Dzień bez dostaw- przerwa świąteczna.
Sprawdź menu na środę!

Wtorek 23/04/2019

Dzień bez dostaw- przerwa świąteczna.
Sprawdź menu na środę!

Środa 24/04/2019

Śniadanie
Pasta z wędzonego sera z czarnuszką podana z pieczywem żytnim i sałatką z papryki i ogórka.
II Śniadanie
Baton owsiano-kokosowy z gorzką czekoladą i miodem gryczanym.
Obiad
Filet z kurczaka sous-vide w potrawce prowansalskiej podany z pieczonymi ziemniakami.
Podwieczorek
Smoothie wielowarzywne z orzechami i jogurtem.
Kolacja
Ryżowa sałatka z brokułem, truskawkami, pieczonym ananasem i pikantnym sosem koperkowo-paprykowym.

Czwartek 25/04/2019

Śniadanie
Jajko w fit sosie tatarskim na bukiecie sałat podane z pieczywem pełnoziarnistym
II Śniadanie
Jogurt z owocami leśnymi, konfiturą brzoskwiniową i otrębami śliwkowymi
Obiad
Odwrócone gołąbki drobiowe w sosie pomidorowym podane z kaszą gryczaną i surówką z marchewki.
Podwieczorek
Krem z pieczarek z kurczakiem sous-vide oraz groszkiem ptysiowym.
Kolacja
Ziemniaki pieczone podane z kiszonymi ogórkami, twarożkiem czosnkowo-szczypiorkowym i sosem tzatziki

Piątek 26/04/2019

Śniadanie
Granola podana z kremem orzechowym i granatem
II Śniadanie
Sałatka ze świeżych warzyw podana z serem feta i prażonym słonecznikiem
Obiad
Pieczony grenadier podany z puree z zielonego groszku i surówką z kiszonej kapusty.
Podwieczorek
Zupa krem kokosowy z kruszonką kakaową
Kolacja
Kaszotto z fasolką kolorową i roszponką

Sobota 27/04/2019

Śniadanie
Pasta kanapkowa z tuńczykiem i cebulą podana z pieczywem żytnim na zakwasie i ogórkiem kiszonym ze złotym siemieniem lnianym.
II Śniadanie
Sałatka owocowa
Obiad
Szynka szarpana z chutneyem śliwkowo-figowym podana z puree ziemniaczanym oraz surówką z pora.
Podwieczorek
Fit barszcz ukraiński z kurczakiem sous-vide.
Kolacja
Klops z kaszy pęczak z suszonymi pomidorami podany na sałacie.

Niedziela 28/04/2019

Śniadanie
Plastry białego sera z jogurtem i czarnuszką podane z pieczywem pełnoziarnistym i papryką.
II Śniadanie
Ananas z kremem jogurtowo- kokosowym.
Obiad
Kotlety sojowe podane z kaszą pęczak i surówką z białej kapusty
Podwieczorek
Krem z białych warzyw i pieczonych jabłek podany z prażonymi migdałami i mozzarellą
Kolacja
Makaron pełnoziarnisty z pesto, kurczakiem i warzywami sous-vide.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 22/04/2019

Dzień bez dostaw- przerwa świąteczna.
Sprawdź menu na środę!

Wtorek 23/04/2019

Dzień bez dostaw- przerwa świąteczna.
Sprawdź menu na środę!

Środa 24/04/2019

Śniadanie
Pasta z wędzonego sera z czarnuszką podana z pieczywem żytnim i sałatką z papryki i ogórka.
II Śniadanie
Baton owsiano-kokosowy z gorzką czekoladą i miodem gryczanym.
Obiad
Tofu w potrawce prowansalskiej podane z pieczonymi ziemniakami.
Podwieczorek
Smoothie wielowarzywne.
Kolacja
Ryżowa sałatka z brokułem, truskawkami, pieczonym ananasem i pikantnym sosem koperkowo-paprykowym.

Czwartek 25/04/2019

Śniadanie
Jajko w fit sosie tatarskim na bukiecie sałat podane z pieczywem pełnoziarnistym
II Śniadanie
Jogurt z owocami leśnymi, konfiturą brzoskwiniową i otrębami śliwkowymi
Obiad
Odwrócone gołąbki strączkowe w sosie pomidorowym podane z kaszą gryczaną i surówką z marchewki.
Podwieczorek
Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
Kolacja
Ziemniaki pieczone podane z kiszonymi ogórkami, twarożkiem czosnkowo-szczypiorkowym i sosem tzatziki

Piątek 26/04/2019

Śniadanie
Granola podana z kremem orzechowym i granatem
II Śniadanie
Sałatka ze świeżych warzyw podana z serem feta i prażonym słonecznikiem
Obiad
Pieczony grenadier podany z puree z zielonego groszku i surówką z kiszonej kapusty.
Podwieczorek
Zupa krem kokosowy z kruszonką kakaową
Kolacja
Kaszotto z fasolką kolorową i roszponką

Sobota 27/04/2019

Śniadanie
Pasta kanapkowa z tuńczykiem i cebulą podana z pieczywem żytnim na zakwasie i ogórkiem kiszonym ze złotym siemieniem lnianym.
II Śniadanie
Sałatka owocowa
Obiad
Kotlety jajeczne z kalafiorem z chutneyem śliwkowym podane z puree z selera oraz surówką z pora.
Podwieczorek
Fit barszcz ukraiński.
Kolacja
Klops z kaszy pęczak z suszonymi pomidorami podany na sałacie.

Niedziela 28/04/2019

Śniadanie
Plastry białego sera z jogurtem i czarnuszką podane z pieczywem pełnoziarnistym i papryką.
II Śniadanie
Ananas z kremem jogurtowo- kokosowym.
Obiad
Kotlety sojowe podane z kaszą pęczak i surówką z białej kapusty
Podwieczorek
Krem z białych warzyw i pieczonych jabłek podany z prażonymi migdałami
Kolacja
Makaron soczewicowy z pesto i warzywami sous-vide.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 22/04/2019

Dzień bez dostaw- przerwa świąteczna.
Sprawdź menu na środę!

Wtorek 23/04/2019

Dzień bez dostaw- przerwa świąteczna.
Sprawdź menu na środę!

Środa 24/04/2019

Śniadanie
Pasta orzechowo-soczewicowa z czarnuszką podana z pieczywem bez glutenu i sałatką z papryki i ogórka.
II Śniadanie
Zakwas buraczany z jabłkiem.
Obiad
Tofu w potrawce prowansalskiej podane z kaszą jaglaną i sałatką z ogórka kiszonego.
Podwieczorek
Smoothie wielowarzywne.
Kolacja
Ryżowa sałatka z brokułem, truskawkami, pieczonym ananasem i pikantnym sosem koperkowo-paprykowym.

Czwartek 25/04/2019

Śniadanie
Jajko w fit sosie tatarskim na bukiecie sałat podane z pieczywem bez glutenu.
II Śniadanie
Koktajl z owoców leśnych z siemieniem lnianym.
Obiad
Odwrócone gołąbki strączkowe sosie pomidorowym podane z kaszą gryczaną i surówką z marchewki.
Podwieczorek
Smoothie gruszkowo-ogórkowe.
Kolacja

Ziemniaki pieczone podane z kiszonymi ogórkami, pastą tofu czosnkowo-szczypiorkową i sosem tzatziki

Piątek 26/04/2019

Śniadanie
Płatki owsiane z granatem podane z sojowym kremem orzechowym i granatem.
II Śniadanie
Zakwas buraczany.
Obiad
Kotlety z kapusty kiszonej i białego sera podane z puree z zielonego groszku i surówką z białej kapusty
Podwieczorek
Koktajl kokosowo-malinowy.
Kolacja
Kaszotto z fasolką kolorową i roszponką

Sobota 27/04/2019

Śniadanie
Pasta kanapkowa z ciecierzycą i cebulą podana z pieczywem bez glutenu i ogórkiem kiszonym ze złotym siemieniem lnianym.
II Śniadanie
Koktajl mandarynkowo-jabłkowy
Obiad
Kotlety jajeczne z kalafiorem z chutneyem śliwkowym podane z puree z selera oraz surówką z pora.
Podwieczorek
Smoothie paprykowo-pomidorowe.
Kolacja
Klops z kaszy jaglanej z suszonymi pomidorami podany na sałacie.

Niedziela 28/04/2019

Śniadanie
Tofu podane z jogurtem sojowym, czarnuszką, pieczywem bez glutenu oraz papryką.
II Śniadanie
Smoothie ananasowe.
Obiad
Kotlety sojowe podane z komosą ryżową i surówką z białej kapusty
Podwieczorek
Koktajl pietruszkowo-gruszkowy.
Kolacja
Makaron soczewicowy z pesto i warzywami sous-vide.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 22/04/2019

Dzień bez dostaw- przerwa świąteczna.
Sprawdź menu na środę!

Wtorek 23/04/2019

Dzień bez dostaw- przerwa świąteczna.
Sprawdź menu na środę!

Środa 24/04/2019

Śniadanie
Pasta z wędzonego sera z czarnuszką podana z pieczywem żytnim i sałatką z papryki i ogórka.
II Śniadanie
Płatki owsiane z wiórkami kokosowymi podane z jogurtem i owocami.
Obiad
Filet z kurczaka sous-vide w potrawce prowansalskiej podany z kaszą bulgur i sałatką z ogórka kiszonego.
Podwieczorek
Smoothie wielowarzywne.
Kolacja
Ryżowa sałatka z brokułem, truskawkami, pieczonym ananasem i pikantnym sosem koperkowo-paprykowym.

Czwartek 25/04/2019

Śniadanie
Jajko w fit sosie tatarskim na bukiecie sałat podane z pieczywem pełnoziarnistym o niskim IG.
II Śniadanie
Jogurt z owocami leśnymi i otrębami śliwkowymi
Obiad
Odwrócone gołabki drobiowe w sosie pomidorowym podane z kaszą gryczaną i surówką z marchewki.
Podwieczorek
Krem z pieczarek z prażonymi płatkami migdałów.
Kolacja
Seler pieczony podany z kiszonymi ogórkami oraz twarożkiem czosnkowo-szczypiorkowym.

Piątek 26/04/2019

Śniadanie
Płatki owsiane zapiekane podane z kremem orzechowym i granatem.
II Śniadanie
Sałatka ze świeżych warzyw podana z tofu i prażonym słonecznikiem
Obiad
Kotlety z kapusty kiszonej i białego sera podane z komosą ryżową i surówką białej kapusty
Podwieczorek
Zupa krem kokosowy z kruszonką kakaową
Kolacja
Kaszotto z fasolką kolorową i roszponką

Sobota 27/04/2019

Śniadanie
Pasta kanapkowa z tuńczykiem i cebulą podana z pieczywem żytnim na zakwasie i ogórkiem kiszonym ze złotym siemieniem lnianym.
II Śniadanie
Sałatka owocowa
Obiad
Kotlety jajeczne z kalafiorem z chutneyem śliwkowym podane z puree z selera oraz surówką z pora.
Podwieczorek
Fit barszcz ukraiński.
Kolacja
Klops z kaszy pęczak z suszonymi pomidorami podany na sałacie.

Niedziela 28/04/2019

Śniadanie
Plastry białego sera z jogurtem i czarnuszką podane z pieczywem pełnoziarnistym o niskim IG i papryką.
II Śniadanie
Ananas z kremem jogurtowo- kokosowym.
Obiad
Kotlety sojowe podane z kaszą pęczak i surówką z białej kapusty
Podwieczorek
Krem z białych warzyw i pieczonych jabłek podany z prażonymi migdałami
Kolacja
Makaron pełnoziarnisty z pesto, kurczakiem i warzywami sous-vide.

Dział
Empty section. Edit page to add content here.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 22/04/2019

Dzień bez dostaw- przerwa świąteczna.
Sprawdź menu na środę!

Wtorek 23/04/2019

Dzień bez dostaw- przerwa świąteczna.
Sprawdź menu na środę!

Środa 24/04/2019

Śniadanie
Pasta z wędzonego sera z czarnuszką podana z pieczywem żytnim i sałatką z papryki i ogórka.
II Śniadanie
Płatki owsiane z wiórkami kokosowymi podane z jogurtem i owocami.
Obiad
Filet z kurczaka sous-vide w potrawce prowansalskiej podany z kaszą bulgur i sałatką z ogórka kiszonego.
Podwieczorek
Smoothie wielowarzywne.
Kolacja
Ryżowa sałatka z brokułem, truskawkami, pieczonym ananasem i pikantnym sosem koperkowo-paprykowym.

Czwartek 25/04/2019

Śniadanie
Jajko w fit sosie tatarskim na bukiecie sałat podane z pieczywem pełnoziarnistym o niskim IG.
II Śniadanie
Jogurt z owocami leśnymi i otrębami śliwkowymi
Obiad
Odwrócone gołabki drobiowe w sosie pomidorowym podane z kaszą gryczaną i surówką z marchewki.
Podwieczorek
Krem z pieczarek z prażonymi płatkami migdałów.
Kolacja
Seler pieczony podany z kiszonymi ogórkami oraz twarożkiem czosnkowo-szczypiorkowym.

Piątek 26/04/2019

Śniadanie
Płatki owsiane zapiekane podane z kremem orzechowym i granatem.
II Śniadanie
Sałatka ze świeżych warzyw podana z tofu i prażonym słonecznikiem
Obiad
Kotlety z kapusty kiszonej i białego sera podane z komosą ryżową i surówką białej kapusty
Podwieczorek
Zupa krem kokosowy z kruszonką kakaową
Kolacja
Kaszotto z fasolką kolorową i roszponką

Sobota 27/04/2019

Śniadanie
Pasta kanapkowa z tuńczykiem i cebulą podana z pieczywem żytnim na zakwasie i ogórkiem kiszonym ze złotym siemieniem lnianym.
II Śniadanie
Sałatka owocowa
Obiad
Kotlety jajeczne z kalafiorem z chutneyem śliwkowym podane z puree z selera oraz surówką z pora.
Podwieczorek
Fit barszcz ukraiński.
Kolacja
Klops z kaszy pęczak z suszonymi pomidorami podany na sałacie.

Niedziela 28/04/2019

Śniadanie
Plastry białego sera z jogurtem i czarnuszką podane z pieczywem pełnoziarnistym o niskim IG i papryką.
II Śniadanie
Ananas z kremem jogurtowo- kokosowym.
Obiad
Kotlety sojowe podane z kaszą pęczak i surówką z białej kapusty
Podwieczorek
Krem z białych warzyw i pieczonych jabłek podany z prażonymi migdałami
Kolacja
Makaron pełnoziarnisty z pesto, kurczakiem i warzywami sous-vide.

Dział
Empty section. Edit page to add content here.

Dołącz do grona zadowolonych klientów

Wypróbuj diety SuViBox i ciesz się urozmaiconą dietą dostarczaną codziennie do Twoich drzwi.