Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 15/07/2019

Hummus podany z grillowanymi warzywami i pieczywem żytnim

Dietetyczny truskawkowy sernik na zimno.

Pulpety drobiowe w sosie koperkowym podane z kaszą bulgur i surówką z białej kapusty.

Wiosenna zupa warzywna.

Pełnoziarniste spaghetti z warzywami i serem białym.

Wtorek 16/07/2019

Papryki zapiekane z jajkiem sadzonym podane z pieczywem żytnim z ziarnami.

Sałatka warzywna z wędzonym serem i konfiturą borówkową.

Ciecierzyca po tajsku podana z ryżem basmati oraz surówką z marchewki.

Pieczone jabłko podane z jogurtem naturalnym.

Wegańskie leczo z czerwoną soczewicą.

Środa 17/07/2019

Pieczarkowy pasztet w sosie jajeczno-chrzanowym podany z sałatką colesław i pieczywem żytnim.

Koktajl antyoksydacyjny.

Falafel podany z kaszą gryczaną, sosem szczypiorkowym i surówką z czerwonej kapusty.

Zupa tom-ka z czarnym ryżem.

Sałatka makaronowa z brokułem i kalafiorem podana z tofu.

Czwartek 18/07/2019

Pasta z sera białego z pasternakiem podana z marchewką oraz pieczywem żytnim.

Koktajl jagodowy z nasionami chia.

Indyk sous-vide sosie orzechowym podany z kaszą jęczmienną oraz surówką z selera i pomarańczy.

Kalafior romanesco z ziarnami słonecznika i olejem lnianym.

Kolorowa sałatka ryżowa z ciecierzycą i papryką.

Piątek 19/07/2019

Płatki owsiane podane z kakaowym jogurtem i ziarnami.

Koktajl gruszkowy ze spiruliną.

Karmazyn po grecku podany z pełnoziarnistym ryżem.

Brownie śliwkowe.

Sałatka z kolorowymi buraczkami i ciecierzycą z olejem rzepakowym z pierwszego tłoczenia.

Sobota 20/07/2019

Serek biały cynamonowy podany z pieczoną gruszką i pieczywem pełnoziarnistym.

Koktajl warzywny z siemieniem lnianym

Kotlety meksykańskie podane z puree brokułowym i surówką z kapusty kiszonej.

Gryczany żurek z jajkiem.

Wiosenna sałatka z półgęskiem wędzonym.

Niedziela 21/07/2019

Jajecznica ze szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi podana z pieczywem pełnoziarnistym i niskim IG.

Serek kokosowy z orzeszkami i malinami

Pieczone udka kurczaka podane z sałatką z kiszonych ogórków i kaszą bulgur.

Zupa pomidorowa z ryżem.

Zielony makaron aglio olio.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 15/07/2019

Hummus podany z grillowanymi warzywami i pieczywem chrupkim bez glutenu.

Dietetyczny truskawkowy sernik sojowy na zimno.

Pulpety drobiowe w sosie koperkowym podane z komosą ryżową i surówką z białej kapusty.

Wiosenna zupa warzywna.

Makaron z zielonego groszku z warzywami i tofu.

Wtorek 16/07/2019

Papryki zapiekane z jajkiem sadzonym podane z pieczywem bez glutenu

Sałatka warzywna z szynką włoską i konfiturą borówkową.

Wołowina po tajsku podana z ryżem basmati oraz surówką z marchewki.

Jabłkowy budyń jaglany.

Wegańskie leczo z czerwoną soczewicą.

Środa 17/07/2019

Pieczarkowy pasztet w sosie jajeczno-chrzanowym podany z sałatką colesław i pieczywem bez glutenu.

Koktajl antyoksydacyjny.

Falafel podany z pieczonymi ziemniakami, sosem szczypiorkowym i surówką z czerwonej kapusty.

Zupa tom-ka z czarnym ryżem.

Sałatka makaronowa bez glutenowa z dynią i burakami podana z tofu.

Czwartek 18/07/2019

Pasta buraczana z ciecierzycą i pasternakiem podana z marchewką oraz pieczywem bez glutenu.

Koktajl jagodowy z nasionami chia.

Indyk sous-vide sosie orzechowym podany z komoso ryżową oraz surówką z selera i pomarańczy.

Kalafior romanesco z sosem słodko – kwaśnym.

Kolorowa sałatka ryżowa z ciecierzycą i papryką.

Piątek 19/07/2019

Owsianko-gryczanka kokosowo-kakaowa z ziarnami.

Zalewajka z kurkami.

Karmazyn po grecku podany z pełnoziarnistym ryżem.

Brownie śliwkowe.

Sałatka z kolorowymi buraczkami i bobem.

Sobota 20/07/2019

Risotto cynamonowe z pieczoną gruszką.

Koktajl warzywny z siemieniem lnianym

Kotlety meksykańskie podane z puree brokułowym i surówką z kapusty kiszonej.

Gryczany żurek z jajkiem.

Wiosenna sałatka z półgęskiem wędzonym.

Niedziela 21/07/2019

Jajecznica ze szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi podana z pieczywem bez glutenu.

Serek sojowo-kokosowy z orzeszkami i malinami.

Pieczone udka kurczaka podane z frytkami z batatów i sałatką z kiszonych ogórków.

Zupa pomidorowa z ryżem.

Zielony makaron bez glutenu aglio olio.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 15/07/2019

Hummus podany z grillowanymi warzywami i pieczywem chrupkim.

Dietetyczny truskawkowy sernik na zimno.

Pulpety drobiowe w sosie koperkowym podane z kaszą bulgur i surówką z białej kapusty.

Wiosenna zupa warzywna.

Pełnoziarniste spaghetti z warzywami i serem ricotta.

Wtorek 16/07/2019

Papryki zapiekane z jajkiem sadzonym podane z pieczywem żytnim z ziarnami.

Sałatka warzywna z oscypkiem i konfiturą borówkową.

Wołowina po tajsku podana z ryżem basmati oraz warzywami w sezamie.

Jabłkowy budyń jaglany.

Wegańskie leczo z czerwoną soczewicą.

Środa 17/07/2019

Pieczarkowy pasztet w sosie jajeczno-chrzanowym podany z sałatką colesław i pieczywem żytnim.

Koktajl antyoksydacyjny.

Falafel podany z pieczonymi ziemniakami, sosem szczypiorkowym i surówką z czerwonej kapusty.

Zupa tom-ka z czarnym ryżem.

Sałatka makaronowa z dynią i burakami podana z serem feta.

Czwartek 18/07/2019

Pasta buraczana z ciecierzycą i pasternakiem podana z marchewką oraz pieczywem żytnim.

Tapioka jagodowa

Indyk sous-vide sosie orzechowym podany z kaszą jęczmienną oraz surówką z selera i pomarańczy.

Kalafior romanesco z sosem słodko – kwaśnym.

Kolorowa sałatka ryżowa z ciecierzycą i papryką.

Piątek 19/07/2019

Owsianko-gryczanka kokosowo-kakaowa z ziarnami.

Zalewajka z kurkami.

Kotleciki z pieczarek po grecku podane z ryżem pełnoziarnistym.

Brownie śliwkowe.

Sałatka z kolorowymi buraczkami i mozzarellą.

Sobota 20/07/2019

Risotto cynamonowe z pieczoną gruszką.

Koktajl warzywny z siemieniem lnianym

Kotlety meksykańskie podane z puree brokułowym i surówką z kapusty kiszonej.

Gryczany żurek z jajkiem.

Wiosenna sałatka z półgęskiem wędzonym.

Niedziela 21/07/2019

Jajecznica ze szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi podana z pieczywem pełnoziarnistym.

Serek kokosowy z orzeszkami i malinami

Pieczone udka kurczaka podane z frytkami z batatów i sałatką z kiszonych ogórków.

Zupa pomidorowa z ryżem.

Zielony makaron aglio olio.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 15/07/2019

Hummus podany z grillowanymi warzywami i pieczywem chrupkim

Wysokobiałkowy truskawkowy sernik na zimno.

Pulpety drobiowe w sosie koperkowym podane z kaszą bulgur i surówką z białej kapusty.

Wiosenna zupa warzywna z polędwiczką.

Makaron z zielonego groszku z warzywami i serem ricotta.

Wtorek 16/07/2019

Papryki zapiekane z jajkiem i serem kozim.

Sałatka warzywna z oscypkiem i konfiturą borówkową.

Wołowina po tajsku podana z ryżem basmati oraz surówką z marchewki.

Pieczone jabłko podane z jogurtem naturalnym.

Wegańskie leczo z czerwoną soczewicą.

Środa 17/07/2019

Pieczarkowy pasztet w sosie jajeczno-chrzanowym podany z sałatką colesław.

Wysokobiałkowy koktajl antyoksydacyjny.

Falafel podany z kaszą gryczaną, sosem szczypiorkowym i surówką z czerwonej kapusty.

Zupa tom-ka z czarnym ryżem.

Wysokobiałkowa sałatka makaronowa z dynią i burakami podana z serem feta..

Czwartek 18/07/2019

Pasta z sera białego z pasternakiem podana z marchewką.

Tapioka jagodowa

Indyk sous-vide sosie orzechowym podany z komoso ryżową oraz surówką z selera i pomarańczy.

Kotlety serowo-szpinakowe.

Kolorowa sałatka ryżowa z ciecierzycą i papryką.

Piątek 19/07/2019

Komosa ryżowa podana z wysokobiałkowym jogurtem kakaowym i ziarnami.

Zalewajka z kurkami.

Karmazyn po grecku podany z pełnoziarnistym ryżem.

Wysokobiałkowe brownie śliwkowe.

Sałatka z kolorowymi buraczkami i mozzarellą i bobem.

Sobota 20/07/2019

Risotto cynamonowe z pieczoną gruszką.

Koktajl warzywny z siemieniem lnianym

Kotlety meksykańskie podane z puree brokułowym i surówką z kapusty kiszonej.

Gryczany żurek z jajkiem.

Wiosenna sałatka z półgęskiem wędzonym.

Niedziela 21/07/2019

Jajecznica ze szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi.

Serek kokosowy z orzeszkami i malinami

Pieczone udka kurczaka podane z frytkami z batatów i sałatką z kiszonych ogórków.

Zupa pomidorowa z ryżem.

Zielony makaron aglio olio.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 15/07/2019

Hummus podany z grillowanymi warzywami i pieczywem chrupkim

Dietetyczny truskawkowy sernik na zimno.

Pulpety drobiowe w sosie koperkowym podane z kaszą bulgur i surówką z białej kapusty.

Wiosenna zupa warzywna z polędwiczką.

Pełnoziarniste spaghetti z warzywami i serem ricotta.

Wtorek 16/07/2019

Papryki zapiekane z jajkiem sadzonym podane z pieczywem żytnim z ziarnami.

Sałatka warzywna z oscypkiem i konfiturą borówkową.

Wołowina po tajsku podana z ryżem basmati oraz surówką z marchewki.

Jabłkowy budyń jaglany.

Wegańskie leczo z czerwoną soczewicą.

Środa 17/07/2019

Pieczarkowy pasztet w sosie jajeczno-chrzanowym podany z sałatką colesław i pieczywem żytnim.

Koktajl antyoksydacyjny.

Falafel podany z pieczonymi ziemniakami, sosem szczypiorkowym i surówką z czerwonej kapusty.

Zupa tom-ka z czarnym ryżem.

Sałatka makaronowa z dynią i burakami podana z serem feta.

Czwartek 18/07/2019

Pasta buraczana z ciecierzycą i pasternakiem podana z marchewką oraz pieczywem żytnim.

Tapioka jagodowa

Indyk sous-vide sosie orzechowym podany z kaszą jęczmienną oraz surówką z selera i pomarańczy.

Kotlety serowo-szpinakowe.

Kolorowa sałatka ryżowa z ciecierzycą i papryką.

Piątek 19/07/2019

Owsianko-gryczanka kokosowo-kakaowa z ziarnami.

Zalewajka z kurkami.

Karmazyn po grecku podany z pełnoziarnistym ryżem.

Brownie śliwkowe.

Sałatka z kolorowymi buraczkami, mozzarellą i grzankami

Sobota 20/07/2019

Risotto cynamonowe z pieczoną gruszką.

Koktajl warzywny z siemieniem lnianym

Kotlety meksykańskie podane z puree brokułowym i surówką z kapusty kiszonej.

Gryczany żurek z jajkiem.

Wiosenna sałatka z półgęskiem wędzonym.

Niedziela 21/07/2019

Jajecznica ze szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi podana z pieczywem pełnoziarnistym.

Serek kokosowy z orzeszkami i malinami

Pieczone udka kurczaka podane z frytkami z batatów i sałatką z kiszonych ogórków.

Zupa pomidorowa z ryżem.

Zielony makaron aglio olio.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 15/07/2019

Hummus podany z grillowanymi warzywami i pieczywem chrupkim.

Dietetyczny truskawkowy sernik na zimno.

Pulpety drobiowe w sosie koperkowym podane z kaszą bulgur i surówką z białej kapusty.

Wiosenna zupa warzywna.

Pełnoziarniste spaghetti z warzywami i serem ricotta.

Wtorek 16/07/2019

Papryki zapiekane z jajkiem sadzonym podane z pieczywem żytnim z ziarnami.

Sałatka warzywna z oscypkiem i konfiturą borówkową.

Wołowina po tajsku podana z ryżem basmati oraz warzywami w sezamie.

Jabłkowy budyń jaglany.

Wegańskie leczo z czerwoną soczewicą.

Środa 17/07/2019

Pieczarkowy pasztet w sosie jajeczno-chrzanowym podany z sałatką colesław i pieczywem żytnim.

Koktajl antyoksydacyjny.

Falafel podany z pieczonymi ziemniakami, sosem szczypiorkowym i surówką z czerwonej kapusty.

Zupa tom-ka z czarnym ryżem.

Sałatka makaronowa z dynią i burakami podana z serem feta.

Czwartek 18/07/2019

Pasta buraczana z ciecierzycą i pasternakiem podana z marchewką oraz pieczywem żytnim.

Tapioka jagodowa

Indyk sous-vide sosie orzechowym podany z kaszą jęczmienną oraz surówką z selera i pomarańczy.

Kalafior romanesco z sosem słodko – kwaśnym.

Kolorowa sałatka ryżowa z ciecierzycą i papryką.

Piątek 19/07/2019

Owsianko-gryczanka kokosowo-kakaowa z ziarnami.

Zalewajka z kurkami.

Karmazyn po grecku podany z pełnoziarnistym ryżem.

Brownie śliwkowe.

Sałatka z kolorowymi buraczkami i mozzarellą.

Sobota 20/07/2019

Risotto cynamonowe z pieczoną gruszką.

Koktajl warzywny z siemieniem lnianym

Kotlety meksykańskie podane z puree brokułowym i surówką z kapusty kiszonej.

Gryczany żurek z jajkiem.

Wiosenna sałatka z półgęskiem wędzonym.

Niedziela 21/07/2019

Jajecznica ze szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi podana z pieczywem pełnoziarnistym.

Serek kokosowy z orzeszkami i malinami

Pieczone udka kurczaka podane z frytkami z batatów i sałatką z kiszonych ogórków.

Zupa pomidorowa z ryżem.

Zielony makaron aglio olio.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 15/07/2019

Hummus podany z grillowanymi warzywami i pieczywem chrupkim

Tapioka jagodowa

Kotlety serowo-szpinakowe w sosie orzechowym podane z kaszą jęczmienną oraz surówką z selera i
pomarańczy.

Kalafior romenesco z sosem słodko – kwaśnym.

Kolorowa sałatka ryżowa z ciecierzycą i papryką.

Wtorek 16/07/2019

Pasta włoska podana z pieczywem żytnim i papryką.

Koktajl bananowy z granatem.

Roladki z cukinii z suszonym pomidorem i pastą orzechową w sosie bazyliowym podane z ziemniakami pieczonymi i surówką z marchewki i pora.

Ciasto marchewkowo-korzenne z serkiem waniliowym.

Sałatka ze świeżych warzyw z wędzoną makrelą i oliwą bazyliową.

Środa 17/07/2019

Owsianko-gryczanka kokosowo-kakaowa z ziarnami.

Zalewajka z kurkami.

Karmazyn po grecku podany z pełnoziarnistym ryżem.

Brownie śliwkowe.

Sałatka z kolorowymi buraczkami i mozzarellą.

Czwartek 18/07/2019

Risotto cynamonowe z pieczoną gruszką.

Koktajl warzywny z siemieniem lnianym

Kotlety meksykańskie podane z puree brokułowym i surówką z kapusty kiszonej.

Gryczany żurek z jajkiem.

Wiosenna sałatka z serem wędzonym.

Piątek 19/07/2019

Jajecznica ze szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi podana z pieczywem pełnoziarnistym.

Serek kokosowy z orzeszkami i malinami

Pieczone kotlety warzywno-fasolowe podane z frytkami z batatów i sałatką z kiszonych ogórków.

Zupa pomidorowa z ryżem.

Zielony makaron aglio olio.

Sobota 20/07/2019

Risotto cynamonowe z pieczoną gruszką.

Koktajl warzywny z siemieniem lnianym

Kotlety meksykańskie podane z puree brokułowym i surówką z kapusty kiszonej.

Gryczany żurek z jajkiem.

Wiosenna sałatka z serem wędzonym.

Niedziela 21/07/2019

Jajecznica ze szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi podana z pieczywem pełnoziarnistym.

Serek kokosowy z orzeszkami i malinami

Pieczone kotlety warzywno-fasolowe podane z frytkami z batatów i sałatką z kiszonych ogórków.

upa pomidorowa z ryżem.

Zielony makaron aglio olio.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 15/07/2019

Hummus podany z grillowanymi warzywami i pieczywem chrupkim bez glutenu.

Koktajl migdałowo-truskawkowy.

Pulpety warzywno-soczewicowe w sosie koperkowym podane z komosą ryżową i surówką z białej kapusty.

Zakwas buraczany

Makaron z zielonego groszku z warzywami i tofu.

Wtorek 16/07/2019

Papryki zapiekane z jajkiem sadzonym podane z pieczywem bez glutenu

Koktajl jabłkowy ze spiruliną

Ciecierzyca po tajsku podana z ryżem basmati oraz surówką z marchewki.

Koktajl marchewkowo-gruszkowy.

Wegańskie leczo z czerwoną soczewicą.

Środa 17/07/2019

Pieczarkowy pasztet bez glutenu w sosie jajeczno-chrzanowym podany z sałatką colesław.

Koktajl antyoksydacyjny.

Falafel podany z pieczonymi ziemniakami, sosem szczypiorkowym i surówką z czerwonej kapusty.

Koktajl buraczkowo-jabłkowy.

Wysokobiałkowa sałatka makaronowa z dynią i burakami oraz olejem lnianym.

Czwartek 18/07/2019

Pasta buraczana z ciecierzycą i pasternakiem podana z marchewką.

Koktajl pietruszkowo-jabłkowy

Kotlet szpinakowo-orzechowy podany z komosą ryżową i surówką z selera z pomarańczy.

Zakwas buraczany

Kolorowa sałatka ryżowa z ciecierzycą i papryką.

Piątek 19/07/2019

Owsianko-gryczanka kokosowo-kakaowa z ziarnami.

Koktajl gruszkowy ze spiruliną.

Kotleciki z pieczarek po grecku podane z ryżem pełnoziarnistym.

Koktajl pomidorowo-pietruszkowy

Sałatka z kolorowymi buraczkami i ciecierzycą z olejem rzepakowym z pierwszego tłoczenia.

Sobota 20/07/2019

Risotto cynamonowe z pieczoną gruszką.

Koktajl warzywny z siemieniem lnianym

Kotlety meksykańskie podane z puree brokułowym i surówką z kapusty kiszonej.

Koktajl jabłkowo-owsiany.

Wiosenna sałatka z suszonymi pomidorami.

Niedziela 21/07/2019

Jajecznica ze szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi podana z pieczywem bez glutenu.

Koktajl kokosowo-malinowy

Pieczone kotlety warzywno-fasolowe podane z frytkami z batatów i sałatką z kiszonych ogórków.

Koktajl selerowo-brzoskwiniowy.

Zielony makaron bez glutenu aglio olio.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 15/07/2019

Hummus podany z grillowanymi warzywami i pieczywem żytnim

Dietetyczny truskawkowy sernik na zimno.

Pulpety drobiowe w sosie koperkowym podane z kaszą bulgur i surówką z białej kapusty.

Wiosenna zupa warzywna.

Pełnoziarniste spaghetti z warzywami i serem białym.

Wtorek 16/07/2019

Papryki zapiekane z jajkiem sadzonym podane z pieczywem żytnim z ziarnami.

Sałatka warzywna z wędzonym serem i konfiturą borówkową.

Ciecierzyca po tajsku podana z ryżem basmati oraz surówką z marchewki.

Pieczone jabłko podane z jogurtem naturalnym.

Wegańskie leczo z czerwoną soczewicą.

Środa 17/07/2019

Pieczarkowy pasztet w sosie jajeczno-chrzanowym podany z sałatką colesław i pieczywem żytnim.

Koktajl antyoksydacyjny.

Falafel podany z kaszą gryczaną, sosem szczypiorkowym i surówką z czerwonej kapusty.

Zupa tom-ka z czarnym ryżem.

Sałatka makaronowa z brokułem i kalafiorem podana z tofu.

Czwartek 18/07/2019

Pasta z sera białego z pasternakiem podana z marchewką oraz pieczywem żytnim.

Koktajl jagodowy z nasionami chia.

Indyk sous-vide sosie orzechowym podany z kaszą jęczmienną oraz surówką z selera i pomarańczy.

Kalafior romanesco z ziarnami słonecznika i olejem lnianym.

Kolorowa sałatka ryżowa z ciecierzycą i papryką.

Piątek 19/07/2019

Płatki owsiane podane z kakaowym jogurtem i ziarnami.

Koktajl gruszkowy ze spiruliną.

Karmazyn po grecku podany z pełnoziarnistym ryżem.

Brownie śliwkowe.

Sałatka z kolorowymi buraczkami i ciecierzycą z olejem rzepakowym z pierwszego tłoczenia.

Sobota 20/07/2019

Serek biały cynamonowy podany z pieczoną gruszką i pieczywem pełnoziarnistym.

Koktajl warzywny z siemieniem lnianym

Kotlety meksykańskie podane z puree brokułowym i surówką z kapusty kiszonej.

Gryczany żurek z jajkiem.

Wiosenna sałatka z półgęskiem wędzonym.

Niedziela 21/07/2019

Jajecznica ze szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi podana z pieczywem pełnoziarnistym i niskim IG.

Serek kokosowy z orzeszkami i malinami

Pieczone udka kurczaka podane z sałatką z kiszonych ogórków i kaszą bulgur.

Zupa pomidorowa z ryżem.

Zielony makaron aglio olio.

Sobota 15/12/2018

Poniedziałek 15/07/2019

Hummus podany z grillowanymi warzywami i pieczywem chrupkim

Dietetyczny truskawkowy sernik na zimno.

Pulpety drobiowe w sosie koperkowym podane z kaszą bulgur i surówką z białej kapusty.

Wiosenna zupa warzywna z polędwiczką.

Pełnoziarniste spaghetti z warzywami i serem ricotta.

Wtorek 16/07 /2019

Papryki zapiekane z jajkiem sadzonym podane z pieczywem żytnim z ziarnami.

Sałatka warzywna z oscypkiem i konfiturą borówkową.

Wołowina po tajsku podana z ryżem basmati oraz surówką z marchewki.

Jabłkowy budyń jaglany.

Wegańskie leczo z czerwoną soczewicą.

Środa 17/07/2019

Pieczarkowy pasztet w sosie jajeczno-chrzanowym podany z sałatką colesław i pieczywem żytnim.

Koktajl antyoksydacyjny.

Falafel podany z pieczonymi ziemniakami, sosem szczypiorkowym i surówką z czerwonej kapusty.

Zupa tom-ka z czarnym ryżem.

Sałatka makaronowa z dynią i burakami podana z serem feta.

Czwartek 18/07/2019

Pasta buraczana z ciecierzycą i pasternakiem podana z marchewką oraz pieczywem żytnim.

Tapioka jagodowa

Indyk sous-vide sosie orzechowym podany z kaszą jęczmienną oraz surówką z selera i pomarańczy.

Kotlety serowo-szpinakowe.

Kolorowa sałatka ryżowa z ciecierzycą i papryką.

Piątek 19/07/2019

Owsianko-gryczanka kokosowo-kakaowa z ziarnami.

Zalewajka z kurkami.

Karmazyn po grecku podany z pełnoziarnistym ryżem.

Brownie śliwkowe.

Sałatka z kolorowymi buraczkami, mozzarellą i grzankami

Sobota 20/07/2019

Risotto cynamonowe z pieczoną gruszką.

Koktajl warzywny z siemieniem lnianym

Kotlety meksykańskie podane z puree brokułowym i surówką z kapusty kiszonej.

Gryczany żurek z jajkiem.

Wiosenna sałatka z półgęskiem wędzonym.

Niedziela 21/07/2019

Jajecznica ze szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi podana z pieczywem pełnoziarnistym.

Serek kokosowy z orzeszkami i malinami

Pieczone udka kurczaka podane z frytkami z batatów i sałatką z kiszonych ogórków.

Zupa pomidorowa z ryżem.

Zielony makaron aglio olio.

Dołącz do grona zadowolonych klientów

Wypróbuj diety SuViBox i ciesz się urozmaiconą dietą dostarczaną codziennie do Twoich drzwi.