Jesteśmy profesjonalnym cateringiem dietetycznym jakości premium. Od 2014 roku zaufało nam 40 000 klientów z całej Polski. Oferta Suvibox to 16 Diet, nad którymi pracują wybitni Polscy specjaliści.
Nasz zakład produkcyjny jest jednym z najnowocześniejszych w Polsce,
a cały proces przygotowania Waszych diet odbywa się w temperaturach poniżej 10 stopni.
Dzięki nam możesz być spokojny o najwyższą jakość, której oczekujesz.
Linia PROEKO to diety Suvibox podawane w 3 rodzajach tacek, które są w pełni BIODEGRADOWALNE:
Standardowe diety Suvibox podawane są w tackach cateringowych typu 05PP. Jest to jeden z dwóch najbezpieczniejszych dla naszego zdrowia oraz środowiska plastików. W myśl PROEKO pamiętaj, że tacki cateringowe możesz wykorzystać wielokrotnie. Doskonale sprawdzą się jako pojemniki do lodówki, miseczki dla Twoich zwierząt, doniczki do kwiatów. Jeśli nie chcesz ich wykorzystywać ponownie – pamiętaj, by wyrzucić je do odpowiednich pojemników na tworzywa plastikowe.
Wybór menu
Dostępne 3 warianty wyboru menu. Sam decydujesz jakie posiłki znajdą się w Twoim zestawie, wybierasz nawet spośród 25 różnych dań dziennie.
Sous vide
Jesteśmy jedynym w Polsce cateringiem dietetycznym przygotowującym potrawy metodą Sous Vide i wykorzystującym je we WSZYSTKICH RODZAJACH DIET.
Różnorodność
Gwarantujemy różnorodność wykorzystywanych produktów, w tym: mięs, ryb, kasz, warzyw oraz ziół.
Zawsze świeżo
Codziennie otrzymujemy dostawy świeżych mięs, ryb oraz pysznych warzyw prosto do naszej kuchni. Współpracujemy ze wspaniałą piekarnią, która przygotowuje nam świetnej jakości chleby pełnoziarniste z dodatkami ziół.
Dowolność dostaw
Możesz dowolnie wybierać dni swojej diety, nie muszą one być z rzędu. Jeśli masz potrzebę przełożenia dostawy – potrzebujemy tej informacji 24h przed planowanym dowozem. Możemy również zmienić miejsce dostawy, jeśli tylko znajduje się ono w naszym zasięgu!
Wygodne płatności
Możesz zapłacić zaraz po złożeniu zamówienia w automatycznym systemie PayU lub tradycyjnym przelewem bankowym.
Sous Vide, to metoda w której wykorzystujemy próżniowe pakowanie mięs, ryb i warzyw, a następnie ich powolne gotowanie w kąpieli wodnej, poniżej temperatury wrzenia.
Potrawy przygotowywane w naszej kuchni mają bardziej wyrazisty i naturalny smak. Mięsa, ryby i warzywa poddane obróbce Sous Vide są soczyste, a ich struktura pozostaje nienaruszona. Wystarczy odrobina chili lub aromatycznego curry, zapakowanego próżniowo z polędwicą z indyka, aby zamienił się on w restauracyjne danie, gotowe do podgrzania i zjedzenia.